Surkana

Bij Surkana geloven we dat het de reis is, niet de bestemming, die er echt toe doet. Het gaat niet om waar we uiteindelijk terechtkomen, maar veeleer om de vreugde die we onderweg ervaren, het pad waarlangs elke stap belangrijk is en een rijke bron van ervaringen biedt die we in al onze kleding weven.

 

Onze reis begon in 2001 in een culturele fusie en wereldwijde inspiratie hebben sindsdien onze stappen geleid. We creëren collecties boordevol kleur, positiviteit en vreugde, ontworpen voor vrouwen die niet verontschuldigend zijn over wie ze zijn en hoe ze zich presenteren. Vrouwen die hun eigen ding doen en hun ervaringen willen delen om de wereld te verbeteren. Ons motto, Libremente, sluit perfect aan op de manier waarop wij - en onze klanten - de wereld zien. Wij geloven dat verschillen geen obstakels zijn om te overwinnen, maar eerder iets speciaals om te delen. Etnische diversiteit, multiculturaliteit, licht, spiritualiteit, reizen, mensen, ervaringen, kleur ... alles maakt Surkana tot wat het vandaag is.

 

Surkana, met zijn multiculturele en internationale invloeden, werd gecreëerd in Barcelona. Vandaag, op onze kantoren in Poble Nou, een van de wijken in de stad met de diepste wortels in mode en design, blijft de Middellandse Zee ons de kracht geven die onze collecties doordringt.

HtweeO